0

They Need A Hero

pr-kv-2

Cam toti stim cat de enervant e cand cineva iti spune cat si cum sa bei ceva alcool cand iesi in oras, cand participi la un eveniment de socializare sau pur si simplu vrei sa te deconectezi si sunt sigur ca multi dintre voi aveti discutii contradictorii pe tema asta cu prietenele/sotiile voastre. Si ca tot veni vorba deele, eu cred că femeile se simt ascultate cand barbatul e capabil sa poarte o discutie coerenta si in siguranta totodata, la modul ca nu trebuie sa te care elela taxi sa te duca acasa, asta in cel mai rea situatie.

Sigur, si eu cred ca alcoolul te dezinhiba, te face sa te simti bine, te relaxeaza, mai ales berea care are un continut ridicat de vitamine si antioxidanti, doar ca, la fel ca orice pe lumea asta, ce e mult strica. Acum, cand mi se pare ca traim in lumea lui “Totul&Acum”, campania asta facuta de Heineken, “Moderate Drinkers Wanted” mi se pare un act de responsabilitate iar felul cum gasca noastra de bloggerite s-a mobilizat si a re-interpretat melodia campaniei mi se pare un act de curaj. Vedeti mai jos cat de cool a iesit.

Oare câte fete am ratat, si carora, saracele, probabil le-ar fi placut sa ne mai fivazut, dar de jena, nu le-am mai cautat eu? Si oare nu era si mai fun dacă nu mă durea capul a doua zi? Plus ca in lumea mea, astia de beau ca Jim Morrison sunt un cliseu asa de vechi si plictisitor incat sunt convins ca multe din ele clatina din cap cu compatimire la prima interactiune.Si de aici, o la fel de mare pierdere o reprezintă ziua urmatoare care e efectiv stearsa de pe calendar. Mare lucru inafara sa stai pe Netflix si sa mananci chinezesc nu prea poti face. Mare smecherie sa stii sa zici „nu”.

facebooktwittergoogle plus


Leave a Reply